HTML

Kapcsolat

Szerintetek

HTC Bravo, a Nexus One ikertestvére?

2010.01.23. 10:03 tujul

Lencsevégre kapták végre a HTC Bravo-t. Ugyan kinézetre annyira nem hasonlít a telefon a szintén a taiwani cég gyártotta Nexus One-hoz, viszont a technikai adatai annál inkább.
Ugyanaz az 1 Ghz-es Qualcomm Snapdragon processzor hatja a telefont, ami ugyanazon a 3.7 inches kijelzőn jeleníti meg.
Viszont amire legtöbben felkapjuk a fejünket, az az hogy a telefon 5 megapixeles kamerája képes lesz 720p felbontású HD-videókat felvenni. Emellett a manapság már mindegyik telefonban szériatartozék funkciókat kaphatjuk meg: 1400 mAh-es akkumulátor, WiFi, Bluetooth csatlakozás, MicroUSB-kimenet, FM-rádió, MicroSD bővíthetőség, digitális iránytű, 3.5 mm-es jack kimenet. Nem találtam feltüntetve, de szerintem biztos, hogy A-GPS chipet kap ez a készülék is.

Talán ütősebb lehet majd, mint a Nexus One, ez nemsokára ki is derül: a pletykák szerint a telefon az Egyesült Államokban januárban jelenik meg, Európában pedig áprilisban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: htc nexus one

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr801689214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása