HTML

Kapcsolat

Szerintetek

Rövidhírek (Február 9.)

2010.02.09. 07:34 tujul

Ez most nem egy szép, terebélyes hírcsokor, csak három vékony virág. Ezek az információk láttak napvilágot az éjszaka. Bár lehet, hogy a twitter oldalunkon már olvastátok őket.

  • Még valószínűleg a héten kijön a Motorola Droidra a 2.1-es frissítés. Így a legnépszerűbb Androidos telefon szoftverben behozta a lemaradását a Nexus One-nal szemben.
  • Most pedig átmegyünk egy kicsit Story magazinba: Linus Torvalds (tudjátok, a Linux atyja, aki nélkül most Android se lenne) vett egy Nexus One-t, és ugyan szabadkozik, hogy nem használja sokat, de úgyis holnap már szinte lélegeztetőgépként fog számára funkcionálni és élni se tud majd nélküle.
  • Úgy látszik ma Engadget napot tartunk. A HTC Legend-ről készült képeket is náluk találtuk. A telefon nem kimondottan a felsőkategóriás készülékek közé fog tartozni a maga 600 Mhz-es processzorával és HVGA kijelzőjével, de azért elfogadnánk. De mi már csak ilyenek vagyunk, bármilyen Androidos telefont megfogdosnánk, szóval ne hallgassatok ránk.

Szólj hozzá!

Címkék: motorola htc erdekesseg nexus one

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr401740990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása