HTML

Kapcsolat

Szerintetek

Rövidhírek (Február 6.)

2010.02.06. 12:38 tujul

Ismét következzenek egy csokorban azok a hírek, amikre nem szánnék feleslegesen egy egész bejegyzést, viszont megéri megemlíteni. Talán olvastatok valahol az elmúlt napokban a Motorola Devour-ról, ami szépnek is néz ki, jónak is, azonban csak az amerikai piacra jön, s csak ott képes működni, így értelmetlen lenne oldalakat írni róla.
Szóval egy két rövid érdekesség az elmúlt napokból:

  • Az Apple tiltja az AppStore-ban az Android kifejezést. Egy fejlesztőcsapat megemlítette az alkalmazásuk leírásában, hogy az Androidos változata a programnak bejutott a Google szervezte Android fejlesztői verseny döntőjébe. Az Apple-től jött is a levél gyorsan, hogy ki kéne szedni azt a sort a leírásból. Logikus, de vicces, hogy ennyire allergiásak rá.
  • Google Maps 3.4.0-ás frissítésével elhozta a hőn áhított multitouchot a Motorola Droid használóinak is.
  • A Firefox Androidos verziója, a Fennec eléggé előrehaladott állapotban lehet már, ugyanis napvilágot látott egy kép róla. Igaz ezen nem a Fennec interfésze látható, hanem a rendes Firefox-é, a mobilos természetesen felhasználóbarátabb lesz.
  • Januárban a becslések szerint 80 000 db Nexus One talált gazdára, ami nem éppen lehengerlő eredmény. Összehasonlításképp az iPhone 1G-ből 600 ezer, a Motorola Droid-ból pedig 525 ezer darab fogyott el az első hónapban.

Szólj hozzá!

Címkék: apple motorola iphone frissites nexus one

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr751733857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása