HTML

Kapcsolat

Szerintetek

Rövidhírek (Február 4.)

2010.02.04. 16:07 tujul

Az egyetemi regisztrációs hét rányomta a bélyegét az elmúlt napokban a Droidikára is, de most belehúzunk. Kezdjük a sort néhány kisebb hírrel, amiket ide gyűjtöttem össze.

  • A Google kedden a Nexus One legújabb frissítésében elérhetővé tette a multitouch funkciót a Google Maps-ben, a böngészőben és a képgalériában. Ugye eddig csak külső programok használhatták a multitouchot.
  • Az amerikai The Weather Channel, az NBC éjjel-nappal időjárásról tudósító csatornája adás közben felbukkanó QR-kóddal hirdeti saját időjárási Androidos alkalmazását.
  • A Samsung Galaxy Spica -amit nem nyertem meg a T-Mobile játékán- valószínűleg megkapja második negyedévben a 2.1-es frissítést.
  • A Wordpress kiadta Androidos alkalmazását, amivel Wordpress-es blogunkat tudjuk a telefonról menedzselni. A programmal az összes legtöbbet használt funkció elérhető.

Szólj hozzá!

Címkék: hirek t mobile frissites nexus one galaxy spica

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr891729538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása