HTML

Kapcsolat

Szerintetek

A Nexus One készítésének krónikája

2010.02.05. 12:02 tujul

A Google és a HTC újabb akcióba kezdett a Nexus One népszerűsítése végett. Szerdától vasárnapig naponta felraknak egy videót a a Youtube-csatornájukra, amik bemutatják, hogy hogyan is született meg a "szupertelefon", ahogy ők hívják. Az első rész a telefon tervezését hívatott bemutatni. Szerintem mondjuk semmi újat nem tudhattunk meg belőle. A tegnap felkerült második részről nem tudok nyilatkozni, mert nem indul el. Ez egyébként a kijelzőről és a 3D-s keretrendszerről szól. Ma a tesztelést mutatják majd be, holnap az előállítást, míg a cím alapján utolsó nap valószínűleg a telefon fogadtatását.

Még ha új információkat túlságosan nem is találhatunk a videókban eddig, azért érdemes megnézni, szépen össze vannak rakva. A "tovább" mögött meg is találhatjátok az elsőt.

Szólj hozzá!

Címkék: google erdekesseg nexus one

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr61731374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása