HTML

Kapcsolat

Szerintetek

Motorola Motoroi világszerte márciusban

2010.01.19. 13:11 tujul

A tegnapelőtt bejelentett Motorola Motoroi eddig úgy tűnt, hogy csak a dél-koreai piacra érkezik, azonban a The Korean Herald ma arról számolt be, hogy a telefon márciusban megérkezik az Egyesült Államokba és más országokba is.
A készülék kicsit esetlen külsejét egyértelműen ellensúlyozza a hardver. A 2.0-ás Android alatt ugyan nem tudjuk, milyen processzor fog működni, viszont a 8 megapixeles, Xenon vakus, 720p-s videó rögzítésére alkalmas kamera rendkívül impresszív. Ehhez párosul egy 3.7 inches 480x854 pixel felbontású (WVGA) kijelző. A kamera adatai után már nem meglepő, hogy a 3.5 mm-es jack csatlakozó mellett lesz a telefonon HDMI-kimenet is, valamint hogy a belső memóriája 8GB-os lesz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr871684418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása