HTML

Kapcsolat

Szerintetek

A HTC Supersonic-ot is sikerült lencsevégre kapni

2010.01.26. 15:49 tujul

Az Engadget egyik informátora megerősítette, hogy az oldalon megjelent képeken valóban a HTC következő felsőkategóriás Androidos telefonja, a HTC Supersonic látható. Az eddig A9292 kódnéven emlegetett telefonról ugyan azt még nem tudni, hogy mikor érkezik, de néhány adata már kiszivárgott.

A HTC HD2 droidos féltestvéreként emlegetett telefont a már-már megszokott 1 Ghz órajelű Qualcomm Snapdragon processzor hajtja majd. Emellett egy kicsinek koránt sem nevezhető 4.3 inch-es kijelző, vagy a beépített FM-rádió még nem tűnik túl nagy újdonságnak, viszont a hátulján található kitámasztó már érdekesebb. Továbbá képes lesz a 4G-nek is nevezett Wimax hálózatokra csatlakozni, ami jelenleg az amerikai Sprint szolgáltatónál érhető el. A szoftvere 2.1-es verziójú Android OS lesz, viszont kérdés, hogy lesz-e már újabb, mire megjelenik a telefon. Ugyanis sajnos nem mostanában fog jönni.

Lapozás után megtaláljátok a néhány kiszivárgott fotót.

Update: közben megjelent egy nagyobb kép is a telefonról, ami ugyan renderelt, de teljesen valósághű. Legalul találjátok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: htc

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr841703933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása