HTML

Kapcsolat

Szerintetek

Harminc Androidos Motorola telefon idén

2010.01.21. 11:41 tujul

A Motorola DEXT szingapúri bemutatóján szellőztette meg a Motorola ázsiai alelnöke, hogy idén nagyjából 20-30 Android OS-szel felpakolt Motorola telefon jelenik meg világszerte. Persze ez az Engadget szerint csalóka szám, hiszen tartalmazza egy-egy telefon különböző régiókon piacradobott alváltozatait, de ők így is legalább 10 fajta Motorolát várnak idénre.

Mi csak örülünk, ha több telefon közül választhatunk, de azért az Apple stratégiája is jó. Évente kijönnek egy új készülékkel, így nem kell a vásárlás után egy héttel azon mérgelődnünk, hogy az akkor megjelent eggyel nagyobb verziószámú testvére a készülékünknek több csöcsöt tud megjeleníteni egy négyzetcentiméteren. Az OS fejlődésének mindenesetre csak előnyére válhat a sok készülék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://droidika.blog.hu/api/trackback/id/tr171689192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása